HTML

Pipszi30


30 éves leszek. Erről írok. Aztán, ha már annyi vagyok, akkor majd arról.
Update: annyi vagyok, arról írok.
Te meg ide írj: pipszi30@index.hu

Címkék

belga (1) bootleg (1) bulgária (4) buli (9) chachacha (4) csalga (4) dublin (2) én (28) érdekesség (7) felhívás (2) fonogram (1) fotó (6) hellókarácsony (1) játék (4) kispál (1) koncert (1) korda (1) kritika (2) magashegyi underground (2) marketing (1) média (2) mtv (1) playmate (5) programajánló (5) rap (1) recept (1) rejtvény (1) reklám (4) retro (8) szórakozás (17) techno (1) történelem (1) trance (2) tv (1) vicces (9) video (14) videomix (4) zagar (3) zene (18)

Utolsó kommentek

2007 leghosszabb szalaghirdetése

Mel Dublinban

2008.02.21. 17:18 Pipszi

Ezeket a fotókat múlt vasárnap Dublinban készítettem, a Shelbourne Hotel halljának ablakán bekukkantva. Mel Gibson aznap vette át az IFTA (Irish Film and Television Awards) életműdíját, és ez alkalomból adott partit a város patinás szállodájában. Mivel nem volt nálam a szmokingom és a Rettenthetetlen forgatásán sem vettem részt anno, ezért nem sikerült bejutni. Így nem tudok arról sem beszámolni, hogy jutott-e Mel valamire a mellette helyet foglaló szőkeséggel, vagy esetleg saját múltját és az ír hagyományokat egyszerre figyelembe véve egyszerűen csak lerészegedett. A hotel előtt sok paparazzo várakozott, ezért gondolom végül egyik tervét sem hajtotta végre, legalábbis a másnapi helyi újságok nem számoltak be botrányról.


Szólj hozzá!

Címkék: fotó dublin

A bejegyzés trackback címe:

https://pipszi30.blog.hu/api/trackback/id/tr61348709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása