HTML

Pipszi30


30 éves leszek. Erről írok. Aztán, ha már annyi vagyok, akkor majd arról.
Update: annyi vagyok, arról írok.
Te meg ide írj: pipszi30@index.hu

Címkék

belga (1) bootleg (1) bulgária (4) buli (9) chachacha (4) csalga (4) dublin (2) én (28) érdekesség (7) felhívás (2) fonogram (1) fotó (6) hellókarácsony (1) játék (4) kispál (1) koncert (1) korda (1) kritika (2) magashegyi underground (2) marketing (1) média (2) mtv (1) playmate (5) programajánló (5) rap (1) recept (1) rejtvény (1) reklám (4) retro (8) szórakozás (17) techno (1) történelem (1) trance (2) tv (1) vicces (9) video (14) videomix (4) zagar (3) zene (18)

Utolsó kommentek

2007 leghosszabb szalaghirdetése

And the Pipszi30 t-shirt goes to...

2008.01.14. 20:32 Pipszi

Visszatérve a csak a blogírás szempontjából hosszúra nyúlt téli álomból újra itt vagyok. Az oldalt nálam rendszeresebben látogató - és a frissítések elmaradása ellenére kitartó - rajongók kirángattak az online pókertermekből és a real world szórakozóhelyekről, legalábbis annyi időre, amíg itt tudósítok erről-arról.
A legfontosabb közérdekű közlemémy, hogy helyiértékén kezelve a dolgokat a 2,2 milliárd Forint sorsáról döntő Ötöslottó húzással egyidőben, de dr. Fingár Andrea jelenléte nélkül megtartottam az Okosabb vagy, mint 30 éve játék sorsolását. Egy hibás és sok helyes tippszelvény érkezett, de annyira azért nem sok, hogy legyen köztük 2 egyforma keresztnevű beküldő, úgyhogy elég ha annyit írok: Hajni, te nyertél. Az idei Golden Globe mintájára a Pipszi30 pólót gálaműsor és felhajtás nélkül juttatom el hozzád. Gratulálok, de aki nem nyert, se keseredjen el, mert még a héten felkerül az új, ezúttal nem a lexikális tudásra és a szerencsére építő nyereményjáték, hogy kevésbé művelt olvasók is hordhassanak Pipszi30 pólót.
Végezetül álljanak itt a helyes megfejtések:
Kola: félsziget, a többi sziget
Tamburin: ütős hangszer (csörgődob) a többi fúvós
Telcs Ede: szobrász, a többi festő
Don Pasquale: Donizetti operája, a többi Verdi remekműve
Grenoble: ott nem volt téli olimpia
Flamingo: egy madár, a többi pedig egy táncstílus
Aconcagua: hegy, a többi meg sivatag
Kakukk: a kakukkalakúak rendjébe tartozik, a többi a verébalakúak rendjébe
Bagdad: Ázsiában van, a többi Afrikában
Ruszlán és Ludmilla: opera, a többi pedig balett

Szólj hozzá!

Címkék: játék én

A bejegyzés trackback címe:

https://pipszi30.blog.hu/api/trackback/id/tr12297828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása