HTML

Pipszi30


30 éves leszek. Erről írok. Aztán, ha már annyi vagyok, akkor majd arról.
Update: annyi vagyok, arról írok.
Te meg ide írj: pipszi30@index.hu

Címkék

belga (1) bootleg (1) bulgária (4) buli (9) chachacha (4) csalga (4) dublin (2) én (28) érdekesség (7) felhívás (2) fonogram (1) fotó (6) hellókarácsony (1) játék (4) kispál (1) koncert (1) korda (1) kritika (2) magashegyi underground (2) marketing (1) média (2) mtv (1) playmate (5) programajánló (5) rap (1) recept (1) rejtvény (1) reklám (4) retro (8) szórakozás (17) techno (1) történelem (1) trance (2) tv (1) vicces (9) video (14) videomix (4) zagar (3) zene (18)

Utolsó kommentek

2007 leghosszabb szalaghirdetése

Jákopárti, krézitánci

2007.12.17. 02:19 Pipszi

Bolgár megfigyelőnk, Jivko Mix véleményét a buliról kolleganője, Maia a következő szavakkal egészítette ki: jákopárti, krézitánci. Erről árulkodnak az ott készült videómorzsák is, ezekből állítottam össze egy csokorravalót. Az első jelenetben a köszöntés látható, Halász Judit kíván Boldog születésnapot felvételről. Ezután jön Pipszi esete az újragyulladó gyertyákkal, majd a Happy Birthday bolgár változata. A csalgablokk legszebb pillanatai közé tartozik a léggitározás Preslava Luja E című slágerére és a sokat emlegetett Party Time. DJ Karcsidoktornő szettje alatt - hajnal 3 és 5 között - már csak a legkitartóbb keménymag ropta a táncot, de azért dübörgött a ház az Emergency House-szal, Szandi nyugtatta a dokit és énekelt Dévényi Tibi bácsi is. A nagy ho-ho-ho horgásznál már kellően kifáradt társaság még a Reptérre összeszedte magát, és együtt énekelte Korda Gyurival, hogy "Divatos itt minden stílus, halkan szól a jó zene", bár ennek az állításnak csak az első fele volt igaz az este.



A felvétel nem a legjobb minőségű, mert az emberek valamiért sötétben szeretnek táncolni.

Szólj hozzá!

Címkék: retro zene video én szórakozás buli chachacha csalga

A bejegyzés trackback címe:

https://pipszi30.blog.hu/api/trackback/id/tr52266382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása