HTML

Pipszi30


30 éves leszek. Erről írok. Aztán, ha már annyi vagyok, akkor majd arról.
Update: annyi vagyok, arról írok.
Te meg ide írj: pipszi30@index.hu

Címkék

belga (1) bootleg (1) bulgária (4) buli (9) chachacha (4) csalga (4) dublin (2) én (28) érdekesség (7) felhívás (2) fonogram (1) fotó (6) hellókarácsony (1) játék (4) kispál (1) koncert (1) korda (1) kritika (2) magashegyi underground (2) marketing (1) média (2) mtv (1) playmate (5) programajánló (5) rap (1) recept (1) rejtvény (1) reklám (4) retro (8) szórakozás (17) techno (1) történelem (1) trance (2) tv (1) vicces (9) video (14) videomix (4) zagar (3) zene (18)

Utolsó kommentek

2007 leghosszabb szalaghirdetése

Zenei paletta 4.

2007.12.07. 10:55 Pipszi

Hagyományőrzésből még ma is eljárunk minden nagyobb elektronikus tánczenei megmozdulásra, nélkülünk nincs Hyperspace vagy Mayday. Mivel ebben a blokkban valódi szerephez juthat a keverőpult minden gombja és tekerője, és a témafelelős amúgy is Londonban tölti a hétvégét, ezért ifjú profi DJ barátaim, a Poleposition Team pörgeti a buliban a jelen és az elmúlt évek legnagyobb trance slágereit. Ezekre a zenékre várhatóan a táncoslányok is elemükben lesznek.



Rájuk hárul a legfontosabb feladat is egyben: ha valamelyik blokk védnöke idő előtt elfáradna és visszavonulna órát szerelni, vagy önző módon olyan jó számot tenne be, hogy azonnali táncolhatnékja támad, ők veszik át az illető szerepét. 

1 komment

Címkék: zene video én szórakozás trance

A bejegyzés trackback címe:

https://pipszi30.blog.hu/api/trackback/id/tr56255154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atish · http://www.poleposition.dj 2007.12.08. 00:48:08

Sajtóközlemény:

A fentiekben említett DJ Poleposition Team nem fog fellépni a fentiekben említett partyn, mivel a fentiekben említett DJ Team nem létezik :) Poleposition az van. Megfázás az van. Hiszti az van. Csak a fél Poleposition lesz ott a partyn, de képviseli a másik felét, és reméljük hogy jó partyt fog csinálni nektek a fentiekben említett 30. születésnapodon! :)

Üdv:
Atish (az egyik fele a Poleposition nem DJ TEAMnek)
süti beállítások módosítása